Sustainable Mobility Forum 2020: pandemia COVID 19 si importanta unui transport sustenabil, rezilient si sigur

Home / Business / Sustainable Mobility Forum 2020: pandemia COVID 19 si importanta unui transport sustenabil, rezilient si sigur

Sustainable Mobility Forum 2020: pandemia COVID 19 si importanta unui transport sustenabil, rezilient si sigur

Cel mai important eveniment dedicat solutiilor alternative de transport, Sustainable Mobility Forum, va avea loc LIVE ONLINE in data de 21 Octombrie 2020.
Cum a influentat pandemia COVID 19 industria transporturilor si care sunt solutiile pentru a avea un transport rezilient, sustenabil si sigur, sunt intrebari la care vor raspunde speakerii invitati in cadrul evenimentuui.
Solutii integrate de mobilitate verde, car-sharing, tehnologie blockchain si importanta transabilitatii marfurilor in pandemie, reducerea costurilor cu energia pentru consumatorii industriali, concepte noi statii carburant, dar si alte problematici de actualitate vor fi in discutie in cadrul evenimentului.
Speakerii acestei editii sunt: Dimitar STOYANOV – Country Manager SPARK Romania, Demis GHINDEANU – Founder&CEO GetPony, Sebastian COCHINESCU – CEO si Founder Tailpath.com, Remus Mihai HIRCEAGA – Senior Partner al Expense Reduction Analyst Europe (ERA), Oraan MARCULESCU – Consultant GreenTech, LÁSZLÓ BORBÉLY, Consilier de Stat in Guvernul Romaniei si Paul SERBANESCU – AFM. Dan SCARLAT, editor sef la Auto Motor si Sport va fi moderatorul evenimentului.
Inscrieri si mai multe detalii despre eveniment, puteti gasi accesand website-ul evenimentului: www.sustainable-mobility.eu si pagina FB a evenimentului https://www.facebook.com/sustainablemobilityforum/posts/1110068029409496
Parteneri: SPARK Romania – Industry Partner, Next Energy Partners, Private Jets Europe
Supporting Partner: Asociatia Together for a Better Tomorrow.
Parteneri media: Auto Motor si Sport, Auto Bild Romania, Rhapsody Magazine, NeTV, Idea Events.

 

Despre organizator:
Cu experiență în organizarea de evenimente private, în 2016, Idea Events a început organizarea unor serii de evenimente publice generate de cele mai de actualitate subiecte internaționale și naționale în ceea ce privește sustenabilitatea și dezvoltarea durabilă.
Cu fiecare eveniment organizat, Idea Events promovează bunele practici, încurajează creativitatea și facilitează schimbul de experiență. Toate materialele folosite în cadrul evenimentelor sunt confecționate din materiale reciclate, iar prin fiecare acțiune este promovată o abordare cât mai prietenoasă cu mediul înconjurător.
Contact: gabriela@idea-events.com
Tel: 0799 13 12 44

 

 

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search