Sunt dezvoltatorii imobiliari vectori care determina schimbarea societatii?

Home / News / Sunt dezvoltatorii imobiliari vectori care determina schimbarea societatii?

Sunt dezvoltatorii imobiliari vectori care determina schimbarea societatii?

 
O noua editia a evenimentului Sustainable Buildings, a step into the future, va avea loc in data de 3 martie, intre orele 10:30-13:00, LIVE ONLINE, pe pagina FB Idea Events.

“Sunt dezvoltatorii imobiliari vectori care determina schimbarea societatii?”, este intrebarea lansata in cadrul editiei din martie Comunitati sustenabile impreuna impotriva pandemiei, la care vor raspunde speakerii invitati: Daniel Simionas – CEO Colina Noua, Virgil Tornoreanu – CEO Vox Property Group, Liliana Cristea – psihoterapeut, Ramona Iacob – Country Manager IWG, László Borbély – Consilier de Stat, Sef Departament Dezvoltare Durabila Guvernul Romaniei, Darren Allen – Development Manager Genesis Property, Ion Vasile – Vicepresedinte Asociatia Fondului pentru Mediu si Dr.Ing Angel Dogeanu – Auditor energetic |NZEB |BREEAM, intr-o discutie moderata de Andrei Botis – Presedinte Romanian Green Building Council (RoGBC).

Evenimentul Sustainable Buildings, a step into the future este dedicat companiilor si dezvoltatorilor din domeniile real-estate, constructii si arhitectura, care contribuie prin proiectele lor inovative la conturarea unui viitor sustenabil, la crearea unui mediu sanatos in care oamenii sa lucreze si sa traiasca alaturi de familiile lor.

Pentru a participa la discutii, va invitam sa accesati link-ul:

https://www.facebook.com/events/758968564727356 

Despre organizator:

Cu experiență în organizarea de evenimente private, în 2016, Idea Events a început organizarea unor serii de evenimente publice generate de cele mai de actualitate subiecte internaționale și naționale în ceea ce privește sustenabilitatea și dezvoltarea durabilă.

Cu fiecare eveniment organizat, Idea Events promovează bunele practici, încurajează creativitatea și facilitează schimbul de experiență. Toate materialele folosite în cadrul evenimentelor sunt confecționate din materiale reciclate, iar prin fiecare acțiune este promovată o abordare cât mai prietenoasă cu mediul înconjurător.

Contact: gabriela@idea-events.com

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search