In premiera in Romania, noutati despre Dacia Spring si statiile de incarcare TRITIUM, la Sustainable Mobility Forum LIVE ONLINE 17 noiembrie

Home / In premiera in Romania, noutati despre Dacia Spring si statiile de incarcare TRITIUM, la Sustainable Mobility Forum LIVE ONLINE 17 noiembrie

Seria discutiilor despre mobilitate sustenabila si infrastructura aferenta deschisa in data de 21 octombrie, va continua in cadrul unei noi editii a evenimentului Sustainable Mobility Forum, care va avea loc in data de 17 noiembrie, in intervalul orar 10.00-12.30, ONLINE LIVE.

In cadrul editiei din noiembrie, dedicata producatorilor de masini electrice si furnizorilor de tehnologie si solutii de incarcare alternativa, avem placerea sa ne fie alaturi la discutii, unii dintre cei mai importanti actori din industria auto si energetica, prin intermediul speakerilor desemnati: Alexandru VESCU – Head of Electric Vehicles Sales Groupe Renault, Stefan POPESCU – Deputy Director for Public&Regulatory Affairs ENGIE Romania, Sebastian COCHINESCU – CEO si Founder Tailpath, Remus Mihai HIRCEAGA Partner Expense Reduction Analyst Europe, Oraan MARCULESCU – Consultant GreenTech, Cristian MACEDONSCHI – Presedinte Asociatia Smart City Brasov, intr-o discutie moderata de Dan SCARLAT, editor sef la Auto Motor si Sport.

In premiera in Romania, intr-un interviu 1:1, va fi prezent reprezentantul TRITIUM (lider mondial in tehnologia EV DC fast chargers), Bruno MOEDIM – Sales Manager Europa.

Schimbarile climatice, dublate de efectele socio-economice generate de pandemia COVID 19, reprezinta semnale de alarma in ceea ce priveste nevoia de implicare in prevenirea sau ameliorarea efectelor devastatoare ale acestor fenomene.
Impreuna, producerea de energie electrica si termica si sectorul transportului sunt responsabile de peste 80% din gazele cu efect de sera emise in Europa. Pentru reducerea lor, este necesara o tranzitie cat mai accelerata dinspre sursele poluatoare de energie – cele bazate pe combustibili fosili – catre cele curate si durabile, provenite din surse regenerabile.
Cel mai important eveniment dedicat solutiilor alternative de transport si infrastructura aferenta, Sustainable Mobility Forum reuneste specialisti romani şi straini din domeniile automotive, energetic, tehnologie, dar si reprezentanti ai institutiilor de stat, cu scopul comun de a comunica si dezbate puncte de vedere, experiente şi perspective asupra masurilor şi actiunilor intreprinse in directia crearii si integrarii unui eco-sistem sustenabil.
Seria discutiilor din acest an, despre mobilitate sustenabila si infrastructura aferenta a fost deschisa, in data de 21 octombrie, cu dezbateri din zona solutiilor alternative de transport si infrastructurii aferente. Sesiunea din octombrie a adus la masa discutiilor importanti actori din zona guvernamentala si de business, reuniti sa raspunda problematicilor cu care ne confruntam in prezent, in ceea ce priveste pandemia COVID 19 si importanta unui transport sustenabil, rezilient si sigur.
Mai multe detalii despre eveniment puteti gasi accesand website-ul evenimentului: www.sustainable-mobility.eu
Urmareste discutiile LIVE ONLINE:
https://www.facebook.com/events/371118820868134/

Multumim partenerilor acestei editii:
INDUSTRY PARTNER: Groupe RENAULT
Parteneri: Tritium, Next Energy Partners, Private Jets Europe
Supporting Partner: Asociatia Together for a Better Tomorrow.
Parteneri media: Auto Motor si Sport, Rhapsody Magazine, NeTV, Idea Events.

 

Despre organizator:
Cu experiență în organizarea de evenimente private, în 2016, Idea Events a început organizarea unor serii de evenimente publice generate de cele mai de actualitate subiecte internaționale și naționale în ceea ce privește sustenabilitatea și dezvoltarea durabilă.
Cu fiecare eveniment organizat, Idea Events promovează bunele practici, încurajează creativitatea și facilitează schimbul de experiență. Toate materialele folosite în cadrul evenimentelor sunt confecționate din materiale reciclate, iar prin fiecare acțiune este promovată o abordare cât mai prietenoasă cu mediul înconjurător.
Contact: gabriela@idea-events.com
Tel: 0799 13 12 44

Start typing and press Enter to search