Responsabilitatea se învață din școală

Home / News / Responsabilitatea se învață din școală

Responsabilitatea se învață din școală

Începând cu luna octombrie, Idea Events, în parteneriat cu ONG-ul Together for a Better Tomorrow și Asociația Română pentru Mobilitate Sustenabilă, a dat startul campaniei e-Mobility Weeks 2016. Partenerul principal este Kaufland România.

Campania susține ideea unei vieți sustenabile, reducerea emisiilor de gaze poluante și protejarea mediului înconjurător, prin promovarea mobilității electrice. Situația globală, în ceea ce privește poluarea, este una alarmantă, de aceea am ales să desfășurăm o serie de activități de informare și conștientizare a beneficiilor oferite de mobilitatea ecologică.  Anul acesta, Ambasadorii proiectului e-Mobility weeks vor fi școlile, parcurile de birouri și centrele comerciale din București.

International British School of Bucharest și Lauder Reut Educational Complex au găzduit primele întâlniri din cadrul evenimentului, devenind Ambasadori ai campaniei e-Mobility weeks.  Elevii și profesorii au asistat  la o sesiune specială pe tema mobilității electrice și a modului în care aceasta poate contribui la reducerea poluării și îmbunătățirea calității mediului înconjurător.

zen_1680

Oraan Mărculescu (Ecoprofit.ro, Știință&Tehnică), Paul Badea (Badsi), Alexandru Nicola (Renovatio), Daniel Vlad (TMC Electric Mobility), Vlad Marinescu și Silviu Moraru (Academia Titi Aur) și Valer Hancaș (Kaufland Romania) le-au captivat atenția cu prezentări despre modul de functionare a mașinilor electrice și stațiilor de încărcare, au prezentat statistici referitoare la situația îngrijorătoare a poluării, ce înseamnă condusul defensiv și ecologic , care este stadiul actual și cum se vor dezvolta lucrurile în România în următorii ani, in cee ace priveste mobilitatea sustenabila.

zen_1735

Mașinile expuse în fiecare dintre locații au fost vedetele evenimentului și au stârnit atât curiozitatea celor mai mici, dar și pe a celor mai mari.

zen_4494

zen_5049

În următoarele săptămâni ale campaniei, discuția se va muta în cele mai importante parcuri de birouri din București.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search