Campania e-Mobility Weeks, Bucharest 2016 – un pas inainte spre viitorul electro-mobilitatii in Romania

Home / News / Campania e-Mobility Weeks, Bucharest 2016 – un pas inainte spre viitorul electro-mobilitatii in Romania

Campania e-Mobility Weeks, Bucharest 2016 – un pas inainte spre viitorul electro-mobilitatii in Romania

In lunile octombrie si noiembrie 2016, Idea Events, in parteneriat cu ONG-ul Together for a Better Tomorrow si Asociatia Romana pentru Mobilitate Sustenabila (ARMS) au desfasurat campania e-Mobility Weeks, Bucharest 2016.

Partenerul principal al campaniei a fost Kaufland Romania, primul retailer care a achizitionat 18 autoturisme electrice si a lansat, in parteneriat cu Renovatio, prima retea publica de statii de incarcare a masinilor electrice din Romania.

Campania e-Mobility Weeks a avut ca scop promovarea unui stil de viata sustenabil, prin alegerea unor modalitati alternative de transport, care reduc emisiile de gaze poluante si protejeaza mediul inconjurator. Timp de doua luni, copii si adulti s-au familiarizat cu masinile electrice si au aflat mai multe despre beneficiile utilizarii lor asupra mediului inconjurator. Fiecarei locatii care s-a alaturat campaniei, i s-a decernat, din partea organizatorilor, titlul de ”Ambasador al mobilitatii electrice”, in semn de recunoastere a implicarii acestora in derularea cu succes a campaniei.

west-gate-12

Seriile de dezbateri au luat startul in cadrul scolilor International British School of Bucharest si Lauder Reut Educational Complex, acolo unde speakerii si masinile electrice s-au aflat in fata celui mai curios si mai greu de convins public. Elevii au aflat informatii legate de situatia globala ingrijoratoare in care se afla omenirea, din cauza emisiilor de gaze nocive si a efectului de sera generat de acestea. intr-o sesiune dedicata masinilor electrice, elevii, alaturi de profesori si parinti, au stat de vorba si au aflat de la specialistii care ne-au insotit, despre modul in care functioneaza o masina electrica, cat de mult poate contribui la reducerea poluarii atmosferei si a poluarii fonice si de ce este acest lucru important. Dupa sesiunea de intrebari si raspunsuri, elevii au avut ocazia de a vedea de aproape masinile electrice, dar si statiile de incarcare a acestora.

Cititi stirea in intregime aici.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search