Arhitectura sustenabila, prezenta la conferinta Sustainable Buildings – A step into the future

Home / News / Arhitectura sustenabila, prezenta la conferinta Sustainable Buildings – A step into the future

Arhitectura sustenabila, prezenta la conferinta Sustainable Buildings – A step into the future

In News

După succesul ediției anterioare, la care au luat parte numeroși specialiști și experți din domeniu și de această dată se anunță o ediție cu multe noutăți, subiecte dezbătute în premieră și invitați de seamă.

Invitatul special al acestei ediții este Ben Allen, fondator și director al biroului de arhitectură Studio Ben Allen din Londra. Studio Ben Allen a fost primul birou de arhitectură din Europa care a primit acreditarea Well Building pentru proiectul One Carter Lane. Ben va vorbi în cadrul conferinței despre provocările și experiența acestui proiect, despre standardul Well Building, dar și despre alte proiecte sustenabile pe care biroul de arhitectură le are în portofoliu.

Speakerii care vor participa la eveniment, reprezentanți ai celor mai active și importante companii prezente pe piața de profil, vor face o radiografie a pieței clădirilor verzi din România și vor prezenta audienței cele mai relevante proiecte dezvoltate în ultima perioadă. Oana Stamatin – Colliers Romania, Dimitris Pergamalis – Globalworth, Ingo Nissen – Sonae Sierra, Alex Skouras – Alesonor, Ramona Grozavescu – Immochan, Stefan Tudos – Genesis Property, arh. Bogdan Brandiburg – Brandiburg Studio, Monica Ardeleanu – Romanian Green Building Council, arh. Tamara Dogariu, WELL Accredited Professional, Cristian Vasiliu – ROFMA,  Eduard Uzunov – Regatta Real Estate, Daniel Popa – Reynaers, Andrei Botis – NAI Romania și Vlad Tanase – NNDKP  sunt cei care vor discuta despre tendințele și noutățile din domeniul acreditărilor green, vor găsi soluții de reducere a costurilor de întreținere și de creștere a satisfacției, siguranței și productivității chiriașilor/angajaților prin eficientizarea costurilor și consumurilor, grație utilizării unor tehnologii și materiale de ultimă generație.

Vor fi prezentate studii de caz și proiecte de succes din domeniu, dublate de informatii ce țin de legislația in domeniu.

Evenimentul se adresează proprietarilor de clădiri, chiriașilor, specialiștilor din domeniul facility management, dezvoltatorilor imobiliari și arhitecților, proiectanților și specialiștilor în construcții, sectoarele vizate fiind rezidențial, office, retail și industrial/logistic.

Conferința va avea loc pe 15 iunie, între orele 9:30 – 15:30, la Hotel Sheraton. Biletele pot fi achiziționate aici: www.idea-events.com/ro/sustainable-buildings-a-step-into-the-future-editia-a-2-a

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search