Cum poate fi facilitat accesul utilizatorilor de masini electrice la statii de incarcare

Home / News / Cum poate fi facilitat accesul utilizatorilor de masini electrice la statii de incarcare

Cum poate fi facilitat accesul utilizatorilor de masini electrice la statii de incarcare

Hubject, cea mai mare piata internationala digitala B2B pentru servicii legate de incarcarea vehiculelor electrice, cu peste 280 de parteneri, a conectat anual in medie, in ultimii 5 ani, cate 10.000 de puncte de incarcare. In prezent are peste 55.000 de puncte de incarcare pe 3 continente, spune Lasse Anbuhl, Market Development Manager, la conferinta Electric Cars – The Future Now.

Rolul platformei Hubject este de a facilita accesul utilizatorilor de masini electrice la statii de incarcare, indiferent de tara, operator sau metoda de plata.

Telekom Romania vine in sprijinul utilizatorilor de masini electrice si contribuie la dezvoltarea infrastructurii cu platforme de software si e-roaming. Potrivit lui Costin Constantin, ICT Business Development Manager, reteaua de statii de incarcare are nevoie de servicii securizate si usor de utilizat.

In Romania va fi implementata o noua platforma de operare a retelei e-charge, care va lega reteaua de statii de incarcare din Romania la platformele europene de eRoaming.

De asemenea, Renovatio are in derulare un proiect european in parteneriat cu Telekom Croatia, pe baza caruia vor fi instalate pana la finalul anului 2020 un numar de 58 de statii rapide si 3 statii ultra-rapide de incarcare pentru masini electrice in Romania. Proiectul va fi sprijinit de Volskwagen si Kaufland Romania.

Cititi articolul in intregime aici: Cum poate fi facilitat accesul utilizatorilor de masini electrice la statii de incarcare.

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search