Virgil Tornoreanu

Home / Virgil Tornoreanu

În cei peste 25 de ani de carieră investiți în dezvoltarea de proiecte complexe de software, Virgil Tornoreanu a făcut parte din numeroase proiecte multi-jurisdicționale în întreaga Europa. În ultimii 10 ani, împreună cu echipele de dezvoltatori de aplicații mobile pentru iOS și Android pe care le-a condus, a dezvoltat proiecte inovative în domeniu.

 

Cu un background complex, care include studii în științe economice cu specializare pe informatică economică la Universitatea din Hagen și managementul construcțiilor la Universitatea de Științe Aplicate din Viena, Virgil Tornoreanu își aprofundează în prezent cunoștințele de MBA în cadrul EU Business School și studiază Matematică la Universitatea din Hagen. 

 

În anul 2013, a pus bazele conceptului VOX, care s-a materializat în clădirea de birouri de ultimă generație Vox Technology Park și clădirea Vox Vertical Village, ambele fiind concepte unice pe piața imobiliară din România, care utilizează tehnologii apreciate la nivel mondial.

 

În prezent, Virgil Tornoreanu este CEO al Vox Property Group și este unul dintre cei mai apreciați antreprenori locali cu activități recunoscute în sectoarele IT și imobiliar

Start typing and press Enter to search