BALAN CRISTINA RO

Home / BALAN CRISTINA RO

Cristina Managing Partner al CSR BootIQ, firmă românească de consultanță în sustenabilitate și CSR strategic. Este inginer, fiind absolventă a Facultății de îmbunătățiri funciare și ingineria mediului (Universitatea de Științe Agronomice București). Are un masterat în marketing (ASE București) și unul în jurnalism și comunicare (London School of Journalism). Înainte de a deveni consultant în sustenabilitate (2013), ea a lucrat pentru Organizația Națiunilor Unite (1998-2012).

Este formator ANC și trainer certificat GRI. În 2018, Cristina a devenit auditor certificat PECB pentru ISO 20121, în prezent pregătindu-se pentru certificarea de Lead Implementer ISO 20121. Este  practicant autorizat în domeniul verificării raportării de sustenabilitate, iar ariile sale de expertiză includ dialogul cu părțile interesate (standardul AA1000 SES), raportarea non-financiară / de sustenabilitate (GRI – Global Reporting Initiative, UN Global Compact, Obiectivele de Dezvoltare Durabilă), sisteme de management pentru evenimente sustenabile (ISO 20121) și verificarea raportării de sustenabilitate (suita de standarde a organizației AccountAbility: AA1000 AS, AA1000 APS).

Începând cu 2019, Cristina deține un mandat de trei ani în cadrul Comitetului de Supraveghere (Due Process Oversight Committee) al organizației Global Reporting Initiative (GRI).

Start typing and press Enter to search