Leonidas Anastasopoulos

Home / Leonidas Anastasopoulos

Leonidas este membru fondator și Managing Partner al Alesonor, companie de dezvoltare imobiliară specializată în proiecte rezidenţiale cu locuinţe verzi de lux și, în același timp, responsabile față de mediu.

Cu o viziune curajoasă către viitor, Alesonor propune proiecte ce aduc împreună designul de ultimă generaţie, confortul, luxul și natura, luând parte în mod activ la promovarea proiectelor imobiliare verzi în România, în special case eficiente energetic şi responsabile faţă de mediu.

Încă din 2003, Leonidas coordonează planificarea financiară a companiei, echipele de design, proiectare și de project management şi participă la stabilirea strategiei companiei.

Leonidas a coordonat proiectele imobiliare Alesonor în România: Amber Gardens, primul proiect rezidenţial din România cu locuințe verzi de lux (respectă designul bioclimatic și urmează standardele unei case pasive), precum și Almond Tree Residence, Clover Residence, Magnolia Residence, Ivi Office Residence.

Leonidas Anastasopoulos este, de asemenea, membru fondator și CEO al Cosmos Group, care cuprinde companiile Cosmos Mobile și IQBOX. Cosmon Mobile este cel mai mare distribuitor de cartele prepaid în România pentru Vodafone, Orange, Telekom și Lyca Mobile în România. Cu 42 magazine la nivel național, IQBOX este una dintre cei mai inovatoare și eficiente rețele de magazine telecom din România. IQBOX este în același timp cea mai mare rețea independentă de magazine a operatorului Telekom în Romania.

Leonidas coordonează negocierile cu operatorii de telefonie mobilă și alți furnizori, planificarea strategică și financiară și participă la dezvoltarea afacerilor grupului.

Leonidas are o experiență vastă în dezvoltarea imobiliară și telecomunicații, ocupând poziții importante în România și Grecia, în ultimii 18 ani. Leonidas Anastasopoulos este licenţiat în inginerie mecanică şi totodată deține şi un master în inginerie mecanică la Universitatea Tehnică Națională din Atena, precum şi un master în Administrarea Afacerilor, la Universitatea La Verne din Atena.

 

Start typing and press Enter to search